söndag 31 maj 2009

Veckans bästa, 22


Igår hade vi konfirmation för vår stora tjej! Allt gick jättebra! Innan själva gudstjänsten gick vi runt bland konfirmanderna och de fick berätta om olika saker... Det visades även ett bildspel från deras resa till Norge. Det gjordes istället för det traditionella förhöret, och detta var mycket uppskattat och kändes inte lika stelt. Efteråt var vi hemma hos oss och som tur var så sken solen ordentligt och vi kunde sitta i trädgården allihopa. Smörgåstårta och senare daimtårta, allt enligt dotterns önskemål!

Idag var det högmässa med nattvarden för alla konfirmander som avslutades med tårtkalas.
Nu är jag riktigt trött! Den lika trötta och nöjda konfirmanden och jag har legat och läst tidningar ett tag och bara varvat ner... Känns som det behövs. Solen kallar nu en stund, sedan kommer barnens kusin med kille hit och grillar. Vi ska fira mors dag och vill gärna att hon som ej har kvar sin mamma skulle få komma hit och mysa en stund.

Känns ändå konstigt att vår stora tjej har konfirmerats... Det betyder ju, som den kära Mannen sa igår, att vi börjar bli äldre... En viktig och stor helg som blev jättelyckad! Det känns bra!

Hoppas ni också haft en underbar helg och att ni får en mysig morsdag!

Kram Milla

2 kommentarer:

  1. Tur att det är uppluckrat lite på principerna till konformationen. Det blir ju lite lättsammar så också!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig konfirmation det låter som! Själv är jag inte konfirmerad, på min tid (vilket dock inte var på stenåldern!!) var det väldigt stelbent och det kändes som att man konfirmerade sig bara för att det var så...

    SvaraRadera